Skip to content
ноември 14, 2009 / jenny

зодия Скорпион

zodiac-horoscope-scorpio-1-sign(24 октомври – 22 ноември)

планета: Плутон
стихия: вода
девиз: „Аз желая.“

положителни качества: правдиви, честни, прями, добри приятели, интелигентни, прозорливи, с чувство за хумор
отрицателни качества:
злобни, хапливи, крайни, обидчиви, горделиви, инатливи

Зодия Скорпион в повечето случай биват заклеймявани като най-лошите в хороскопа, но това далеч не е така. Те са изключително честни и справедливи хора и ако искате да чуете истината, именно тях трябва да попитате. В повечето случаи тактичността не е от най-развитите им качества, но тъкмо това ги прави толкова незаменими приятели. Те винаги ще ви кажат нещата такива, каквито са, ще ви дадат добър съвет и ще се опитат да ви помогнат. Когато се запознавате с представители от тази зодия, трябва да имате предвид, че понякога ще чуете болезнени думи, но поне ще знаете, че те никога няма да ви излъжат.
Трудно се печели приятелство със Скорпион. Те ще ви подложат на изпитания, преди да се уверят, че заслужавате тяхното доверие. Когато обаче решат, че сте им близки, вие печелите изключителна сигурност в тяхно лице, винаги ще са готови да ви изслушат и да ви се притекат на помощ. Обичат да говорят за себе си пред близки също толкова много, колкото и обичат да слушат за вас. Пред непознати и хора, които не са им приятни, никога няма да споделят детайли от личната си територия.
Когато не са в настроение, зодия Скорпион са най-лошия ви кошмар. Стават твърде избухливи, раздразнителни и заядливи и преди да възвърнете усмивката им, ще трябва доста да потърпите и да се потрудите. Лесно обидчиви са, щом става въпрос за приятелство, гордост, засягане на лични теми или семейство. Отмъстителни са, но не като Лъва – да го направят на всяка цена, а само когато има удобен момент за това.
Обикновено зодия Скорпион имат някакви артистични заложби – дали като професия, или като хоби. Разумни хора и лесно преценяват околните, постъпват хладнокръвно, но понякога са твърде крайни. Очакват много от близките и половинките си и когато не го получат, се обиждат и сърдят.
В компания те никога няма да ви подразнят. Хапливите забележки ще са изцяло в кръга на шегата и впечатлението от тях ще бъде за приятни и забавни събеседници. В повечето случай, ярката им индивидуалност е гарнирана със страхотно чувство за хумор, което искрено забавлява по-голяма част от слушателите. Иронични са и никога няма да оставят ваша грешна постъпка, без да й се подиграят. Някои представители на Скорпиона са твърде отвеяни и на тях не може да се разчита.
Страшно горделиви са и пазят честта си. Мразят, когато някой говори срещу тях и се озлобяват. Зодия Скорпион знае какво иска и се стреми да го постигне. Търсят винаги най-доброто за себе си, дори това да коства много. От финансова гледна точка, те са прекрасния партньор – разумно пестеливи са, но никога няма да се стиснат за удоволствие или близък човек.
Не са работохолици, но винаги свършват задълженията и задачите си. Имат множество интереси и ако искате да бъдете с тях, ще трябва да свикнете с авангардния им живот и цветистия начин на говорене.
Не крият презрението или омразата си към някой. В повечето случаи това им донася много отрицателни коментари и врагове, но това вьобще не притеснява Скорпиона. Рядко се интересуват от хорското мнение и точно това ги прави интересни и неразгадаеми за околните. Обичат да се забавляват, не позволяват на половинката да ограничава приятелския им кръг или да ги лишава от нещо.
В една връзка, винаги те контролират положението. Затова си пасват идеално с по-подвластните зодии, тъй като редовен номер им е да пришпорват близкия и да му мъмрят за нещо.

Мъжът Скорпион е изключително артистичен, ларж човек с голям приятелски кръг, множество доброжелателки и обожателки. Той е силен, интересен и чаровен. Това привлича жените и на тези мъже никога не им липсва внимание от страна на нежния пол. Не обича партньорката му да пристъпва границата на неговата територия и работното му място, винаги има една стена, която избраницата му трудно може да премине. Понякога е резервиран, друг път изгарящо страстен. Винаги е правдив и ще каже това, което мисли, без да се интересува от последиците. Навсякъде е харесван, защото е комуникативен и все пак всички го уважават заради линията, която поставя и изглежда недостъпен и неразгадем. Има високо самочувствие за себе си, самоуверен е и е много строго индивидуален във вкусовете и предпочитанията си.
Жената Скорпион е интересна, атрактивна и приятна. Дава много във връзката, но очаква същото и от другата страна. Не търпи да й се качват на главата, обича да контролира мъжа си, а и мъжката част няма нищо против това. Умеят да накарат половинките им да са лудо влюбени, верни и предани към тях. Никога няма да направи нещо, което не й изнася, но за сметка на това е склонна на много компромиси. Тези жени обичат да са възможно най-много в компанията на мъжете си, но също толкова много цени приятелите си и не ги загърбва заради избраникът си. Критична е, но винаги е права и точна в оценките си. Знае как да бъде секси и когато иска да покаже на света красотата си, го прави по изумителен и дързък начин.

В секса, мъжът е страстен и нестандартен любовник. За да го превземете, трябва да имате мислене извън поставените рамки и ограничения и да сте готови на лудости с него. Повечето представители обичат те да са водещите в сексуалната игра и акт, харесват да доминират и да властват над половинката. Рядко можете да се оплачете от мъж скорпион в леглото, тъй като той първо ще разучи предпочитанията ви, а след това ще ви докара до екстаз. Пада си по всичко нормално разкрепостено и разчупено, но не е фен на твърде извратени действия.
Жената е също толкова страстна, но си пада традиционалистка. Забравете да получите нещо от нея, ако тя не го харесва или го смята за потъпкване на достойнството й. Техните партньори винаги уважават желанията им и не прекаляват с исканията си. Не обича да я пришпорват и когато тя не иска секс, няма да ви го даде. За сметка на това обаче, друг път ще ви се отблагодари с такава страст и незабравимо преживяване, че няма как да й се разсърдите. Представителите от тази зодия обичат секса, но не прекаляват с него и в повечето случаи го смятат за нещо твърде лично и свещено. Скорпионите нямат навика да правят секс извън връзка, винаги го правят с човек, който харесват или обичат и именно заради това, всяко преживяване с тях е повдигащо адреналина и разтуптяващо сърцето.

(написано по абсолютно лични убеждения и наблюдения, без допитване до професионални хороскопи)

Advertisements
  1. Yani / Май 7 2013 6:50 am

    Tova beshe nai-tochnoto opisanie koeto sum chela za sebe si ! 🙂 bravo !! ^_^

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: